Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ansluta till en mobiltelefon eller ljudenhet

Om du vill använda hörlurarna med en mobil enhet eller en ljudenhet ansluter du hörlurskabeln till 3,5 mm-uttaget för hörlurar på enheten.

Längden på hörlurskabeln är anpassad för armbandet. Om du behöver en längre kabel (när du använder ett löpband eller en dator) kan du koppla in förlängningskabeln.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback