Gratis frakt och gratis retur
 

Ansluta till en synkroniserad Bluetooth®-enhet

om flera enheter finns lagrade i systemets synkroniseringslista kan det ta en minut eller två för den synkroniserade enheten att ansluta.
systemets bluetooth-indikator visar anslutningsstatusen

tryck på knappen bluetooth på fjärrkontrollen

systemet ansluter till de två senaste enheterna som streamade till systemet.

Spela upp musik på enheten

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback