Ansluta till en tidigare ihopparad Mac®

För kunder som använder SoundLink®-högtalaren med flera Bluetooth®-enheter:

• Stäng av alla andra Bluetooth-enheter som har parats ihop med SoundLink®-högtalaren
  • Stäng av alla andra Bluetooth-ljudenheter som har parats ihop med Mac-datorn. Om datorn har ett Mac-tillverkat Bluetooth-tangentbord och en Mac-tillverkad mus behöver de inte kopplas bort.
  • Stäng av iTunes® på Mac-datorn innan du fortsätter.

Gör så här för att ansluta en tidigare ihopparad Mac:

Slå på Mac-datorn och klicka på Apple®-menyn längst upp till vänster på skärmen

"Välj ”Systeminställningar...” på Apple-menyn."

Kontrollera att Bluetooth-ikonen på SoundLink®-högtalaren blinkar var tredje sekund. Om den inte gör det trycker du på Bluetooth-knappen och släpper den för att säkerställa att högtalaren är tillgänglig för anslutning till Mac-datorn

Klicka på "Ljud"-ikonen i avsnittet för maskinvara på Mac-datorn.

Klicka på fliken ”Ljud ut” på ljudmenyn och välj ”Bose SoundLink Wireless Mobile speaker” som ljudenhet.""""

Klicka på den röda knappen (x) i det övre vänstra hörnet för att stänga ljudmenyskärmen.

Slutför Bluetooth-anslutningen genom att spela upp en ljudkälla (t.ex. iTunes). Det här steget är särskilt viktigt på OS 10.7.x och senare