Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk – alternativ inställningsmetod

Med den här metoden konfigurerar du SoundTouch-systemet genom att först ansluta till systemets inbyggda Wi-Fi-nätverk och sedan ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk.

1. Slå på systemet
  2. Tryck på knappen SETUP (inställningar) längst ned på fjärrkontrollen för att öppna menyn Unify på tv:n (Obs! Om inte menyn visas kontrollerar du att rätt ingång har valts på tv:n)
  3. Välj Nätverksinställningar på menyn
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ansluta systemet till nätverket
  5. När anslutningen har upprättats slutför du konfigurationen genom att göra följande:
  1. Installera och öppna SoundTouch-appen på enheten
  2. Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
    Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen
  3. Välj Inställningar
  4. Välj Lägg till eller återanslut högtalare
  5. Välj Högtalaren är redan ansluten till nätverket och följ anvisningarna i appen