Ansluta till ett Wi-Fi®-nätverk

Håll in tv-knappen och hoppa bakåt-knappen på fjärrkontrollen i tre sekunder. När ljusskenan lyser med fast gult sken är soundbarhögtalaren i Wi-Fi-installationsläge

Gå till Min Bose-skärmen i Bose Music-appen genom att trycka på hörlurs- och högtalarikonen högst upp till vänster

Tryck på + på Min Bose-skärmen för att lägga till ett system på ditt konto

Följ instruktionerna i appen för att ansluta till högtalaren och konfigurera Wi-Fi-nätverksanslutningen