Ansluta till ett Wi-Fi®-nätverk – alternativ inställningsmetod

Med den här metoden konfigurerar du systemet genom att först ansluta till systemets inbyggda Wi-Fi-nätverk och sedan ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk.

På ovansidan av högtalaren håller du in AUX och Spela/pausa samtidigt i fem sekunder tills ljusskenan på framsidan av högtalaren först blinkar och sedan lyser gult

Gå till Wi-Fi-inställningarna på din dator eller mobila enhet och anslut till Bose-produktens nätverk, som i regel har samma namn som produktnamnet (t.ex. Bose Home Speaker 500)

Öppna en webbläsare, skriv 192.0.2.1 i adressfältet och tryck på Gå/Retur för att öppna Wi-Fi-inställningssidan för produkten

Välj ditt Wi-Fi-nätverk i listan och ange lösenordet. (Obs! Om du inte ser nätverket väljer du alternativet för att ange Wi-Fi manuellt och anger nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord)

Klicka på Skicka och vänta medan produkten ansluts till det valda nätverket

Anslut datorn eller den mobila enheten till ditt vanliga nätverk när anslutningen har upprättats

Öppna Bose Music-appen och lägg till produkten på kontot. (Obs! Om du inte kan se din produkt trycker du på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet och sedan på +-ikonen för att lägga till en produkt)