Ansluta till ett Wi-Fi®-nätverk – alternativ inställningsmetod

Med den här metoden konfigurerar du högtalaren genom att först ansluta till systemets inbyggda Wi-Fi-nätverk och sedan ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk.

På högtalaren håller du in Volym ned och Spela/pausa samtidigt i sex sekunder. När den övre och nedre delen av ljusringen lyser med ett gult sken sänder högtalaren sitt eget Wi-Fi-nätverk för installation

På datorn eller den mobila enheten, går du till skärmen för Wi-Fi-inställningar och ansluter till nätverket som heter "Bose Portable Home Speaker"

Öppna en webbläsare, skriv 192.0.2.1 i adressfältet och tryck på Gå/Retur för att öppna Wi-Fi-inställningssidan för högtalaren

Välj ditt Wi-Fi-nätverk i listan och ange lösenordet. Obs! Om du inte ser nätverket väljer du alternativet Manually Enter Wi-Fi (Ange Wi-Fi manuellt) och anger nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord

Klicka på Skicka och vänta medan produkten ansluts till det valda nätverket

Anslut datorn eller den mobila enheten till ditt vanliga nätverk när anslutningen har upprättats

Öppna Bose Music-appen och tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet och sedan på +-ikonen för att lägga till högtalaren till ditt konto