Ansluta till ett Wi-Fi®-nätverk – alternativ inställningsmetod

Du kan använda den här metoden för att konfigurera soundbarhögtalarens Wi-Fi-nätverk genom att först ansluta till dess eget Wi-Fi-nätverk och sedan ge soundbarhögtalaren inloggningsuppgifter till ditt Wi-Fi-nätverk.

Håll in tv-ikonen och hoppa bakåt-knappen på fjärrkontrollen samtidigt i tre sekunder. När ljusskenan på soundbarhögtalaren lyser gult sänder soundbarhögtalaren sitt eget Wi-Fi-nätverk för installation

Gå till skärmen för Wi-Fi-inställningar på din mobila enhet eller bärbara dator och anslut till det nätverksnamn som börjar med Bose Soundbar

När du har anslutit till soundbarhögtalarens Wi-Fi-nätverk öppnar du en webbläsare, skriver 192.0.2.1 i adressfältet och trycker på Retur. Sidan för Wi-Fi-inställningar visas

Välj namnet på ditt Wi-Fi-nätverk i listan och ange lösenordet

Om du inte ser nätverket väljer du alternativet för manuell konfiguration längst ned på skärmen och anger nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord.

Klicka på Skicka. Soundbarhögtalaren kopplas bort från enheten och ansluter till det konfigurerade Wi-Fi-nätverket.

Öppna Bose Music-appen och lägg till soundbarhögtalaren på ditt konto. Du kan behöva trycka på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet. Tryck sedan på ikonen + om appen inte automatiskt hittar det nya systemet på nätverket.