KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Ansluta hörlurarna ombord på flygplan

Det finns olika sorters ljudutgångar för ljudsystemen i flygplan, men det handlar vanligtvis om dubbla eller enkla 3,5 mm-utgångar.

Obs! Ljudkvaliteten ombord på flygplan motsvarar inte alltid den höga kvalitet som du får från en stereoanläggning eller bärbar ljudenhet.

Ansluta till dubbla utgångar

Sätt i hörlurssladden i adaptern med dubbla stift, och sätt adaptern i de dubbla utgångarna.

Ansluta till en enkel utgång

Vrid det rörliga stiftet så att det snäpper fast i rätt läge mot adaptern. Sätt i hörlurssladden i adaptern, och sätt adaptern i den enkla utgången.

Adaptern med dubbla stift sänker volymen på de starka ljudutgångssignaler som ofta förekommer i flygplanssystem. Om du tycker att volymen är för låg kan du ta bort adaptern och sätta i hörlurssladden direkt i 3,5 mm-utgången.

VARNING! Du ska endast använda Bose®-flygplansadaptern när du ansluter hörlurarna till kontakter vid flygplansstolar. Använd INTE adaptrar avsedda för mobiltelefoner eftersom du riskerar att drabbas av brännskador eller att föremål skadas på grund av överhettning. Ta omedelbart bort och koppla från om du märker att de blir varma eller att ljudet försvinner.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback