90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Ansluta till en extern ljudenhet

Du kan använda dina hörlurar med en mängd olika ljudkällor, som underhållningssystem på flyg, cd-/dvd-/mp3-spelare, stationära eller bärbara datorer och hemmastereoanläggningar.

Hörlurens ljudkabel är utrustad med en enkelkontakt på 3,5 mm. En flygplatsadapter med dubbelkontakt på 3,5 mm medföljer QC®2- och QC15-hörlurar.

När du ska ansluta sätter du försiktigt i hörlurskontakten eller adaptern i uttaget på den ljudkälla du ska använda.

Observera de olika jacken till vänster nedan. Alla uttag förutom det på 6,3 mm är vanliga på flygplan. Till höger finns anvisningar om hur du ansluter till de olika uttagen.

Ett enkeluttag på 3,5 mm, som finns på de flesta bärbara källor: Använd ljudkabelns enkelkontakt. Ingen adapter krävs.

Ett uttag på 3,5 mm och ett strömuttag: Använd ljudkabelns enkeluttag i uttaget på 3,5 mm (det större uttaget). Ingen adapter krävs. Det lilla uttaget kräver ingen anslutning.

Två uttag på 3,5 mm: Använd dubbelkontaktsadaptern.

Ett strömuttag och två uttag på 3,5 mm: Använd dubbelkontaktsadaptern för de två uttagen på 3,5 mm. Nätuttaget kräver ingen anslutning.

Ett uttag på 6,3 mm, som finns på hemmastereor: Även valfri 3,5 mm–6,3 mm-stereoadapter kan användas i det här syftet.

När du tar bort en ljudkontakt eller adapter ska du hålla i själva kontakten eller adaptern och försiktigt dra den bort från anslutningen (dra inte i sladden).

Obs! Ljudkvaliteten ombord på flygplan motsvarar inte alltid den höga kvalitet du får från en stereoanläggning eller bärbar ljudenhet.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback