Ansluta till en extern ljudenhet

Genom att använda en stereokabel (medföljer ej) med en 3,5 mm-kontakt kan du ansluta en dator, cd-spelare, tv, mp3-spelare eller annan typ av ljudkälla till ljudutgången på AUX IN-uttaget på SoundDock 10-systemets baksida.

Använd lämplig stereokabel och anslut ljudenheten till AUX IN-uttaget som du hittar på SoundDock 10-systemets baksida

tryck på aux på fjärrkontrollen. aux in-indikatorn på frontpanelen tänds

AUX

Slå på ljudenheten och börja spela upp musik

Ställ in nästan maximal volym på den anslutna enheten

Obs! SoundDock 10-systemet ger det bästa ljudet utan några ytterligare ljudeffekter. Se till att du stänger av alla ljudeffekter på den anslutna enheten.

använd knapparna volym + och - på fjärrkontrollen för att höja eller sänka systemvolymen.

Volym + och -

Obs!

Bose-fjärrkontrollen kan inte användas för att styra enheter som är anslutna till AUX IN-uttaget

Om du har dockat en iPod®/iPhone® kommer den att laddas samtidigt som du lyssnar på en enhet som är ansluten till AUX IN-uttaget