90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Ansluta mobila enheter

Streama ljud från mobila enheter, t.ex. smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer, med trådlös Bluetooth®-teknik. Innan du kan börja att spela upp ljud från en enhet måste du ansluta enheten till Frames.

Bose Connect-appen
Vi rekommenderar att du använder Bose Connect-appen när du ansluter den mobila enheten till Frames.

Gör så här:

 1. Hämta Bose Connect-appen och följ appinstruktionerna.
 2. En röst meddelar när anslutningen har upprättats och till vilken enhet, och statuslampan blinkar vitt snabbt i två sekunder för att sedan bli svart.

Mobil Bluetooth-enhet

Gör så här för att ansluta med hjälp av den mobila enhetens Bluetooth:

 1. Stäng av Frames.
 2. Håll knappen på höger skalm nedtryckt tills en röst meddelar att de är redo att anslutas och statuslampan långsamt blinkar vitt.
 3. Aktivera Bluetooth-funktionen på enheten. Bluetooth-funktionen finns vanligtvis på inställningsmenyn.
 4. Välj dina Frames i enhetslistan. Leta efter namnet på Frames som du angav i Bose Connect-appen. Om du inte har angett ett namn visas standardnamnet.
  En röst meddelar när anslutningen har upprättats och till vilken enhet, och statuslampan blinkar vitt snabbt i två sekunder för att sedan bli svart.

Koppla från en mobil enhet
Du kan koppla från en mobil enhet via både Bose Connect-appen och Bluetooth-inställningarna. Tänk på att alla enheter frånkopplas om du avaktiverar Bluetooth-funktionen.

Återansluta en mobil enhet
Frames måste vara påslagna och inom räckhåll (9 meter) för den mobila enheten. När Frames slås på försöker de att återansluta till den senast anslutna enheten.

Ta bort Frames från enhetslistan

 1. Stäng av Frames genom att vända dem upp och ned i två sekunder. Statuslampan lyser med ett fast vitt sken och blir sedan svart.
 2. Håll knappen på höger skalm nedtryckt tills en röst meddelar att de är redo att anslutas och statuslampan långsamt blinkar vitt.
 3. Ta bort Frames från Bluetooth-listan på enheten.
  Alla enheter tas bort och Frames är redo att anslutas.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback