Gratis frakt och gratis retur
 

Ansluta till flera Bluetooth®-enheter

När högtalaren är aktiverad försöker den automatiskt att ansluta till de två enheter som de anslutits till senast. När två enheter är aktivt anslutna kan du spela upp musik från endera enhet. Om du vill växla mellan de anslutna enheterna pausar du den enhet som spelar upp musik just nu och spelar sedan upp musik från den andra enheten.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback