Ansluta den mobila enheten

Hämta Bose Sleep-appen

Hämta den kostnadsfria Bose Sleep-appen som behövs för att styra sleepbuds, hantera väckningslarm, välja lugnande ljud och konfigurera avancerade inställningar.

Slå på sleepbuds

Med Bose-logotypen vänd mot dig skjuter du laddningsfodralets lock från dig för att öppna det.

Vänta tills sleepbuds laddningslampor långsamt blinkar vit och ta sedan ut sleepbuds ur laddningsfodralet

Anslut den mobila enheten

När du har tagit ut sleepbuds ur laddningsfodralet öppnar du Bose Sleep-appen och följer anvisningarna.

Koppla från en mobil enhet

Android-användare: Du kopplar från enheten i Bose Sleep-appen eller genom att avaktivera Bluetooth-funktionen på enheten. Om du avaktiverar Bluetooth-funktionen på enheten frånkopplas även alla övriga enheter.

Apple-användare: På enhetens meny för Bluetooth-inställningar ”glömmer du bort” sleepbuds. Avaktivera och återaktivera sedan Bluetooth-funktionen på enheten för att slutföra frånkopplingen.

Återansluta en mobil enhet

När sleepbuds tas ut ur fodralet återansluts de automatiskt till den senast anslutna enheten.

Obs! Enheten måste vara påslagen, ha Bluetooth-funktionen aktiverad och befinna sig inom 9 meters räckvidd.

Stänga av sleepbuds

Lägg sleepbuds i laddningsfodralet när du vill stänga av dem. Vänta tills sleepbuds laddningslampor långsamt blinkar vit och stäng sedan fodralet.