Kontrollera anslutna enheter

Så här kontrollerar du andra enheter med Lifestyle®-systemets fjärrkontroll:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet

på kontrollkonsolen trycker du på installation

Installation

tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen för att markera "installation av [källa]" och bekräfta sedan med ok (i [källa] anges vilken typ av enhet, såsom blu-ray disc™-spelare, tv-box, spelsystem m.m.)

tryck på nedåtpilen för att markera:

"installera fjärrkontrollen" – om du har originalfjärrkontrollen för enheten

"manuell inmatning av fjärrkontrollskod" – om du inte har originalfjärrkontrollen till enheten, eller ir-sändaren inte kan användas för systemet

tryck på ok och följ instruktionerna på skärmen

Fjärrkontrollen skickar IR-kommandon till tv:n för ytterligare kontroll. När du valt tv-källan kommer Bose®-fjärrkontrollen att skicka IR-kommandon till tv:n. Om rätt fjärrkontrollskod har angetts kommer tv:n att svara rätt när du trycker på knapparna på Bose-fjärrkontrollen. Du kan bland annat välja kanal, tv-ingångar, strömbrytaren, bildvisning (tv:ns bildproportioner) och menyn.