Styra medieuppspelning och samtalsfunktioner

Gäller:

Funktioner för medieuppspelning

Du styr alla funktioner för medieuppspelning med knappen på höger skalm.

Markering av knappen på höger skalm som styr media
  • Tryck en gång för att spela upp eller pausa.
  • Tryck två gånger för att hoppa framåt.
  • Tryck tre gånger för att hoppa bakåt.

Ändra volym
Använd volymkontrollerna på din mobila enhet eller Bose Connect-appen för att höja eller sänka volymen.

Samtalsfunktioner

Mikrofonen och knappen för att styra alla samtalsfunktioner sitter på den högra skalmen.

Markering av knappen på Frames för mikrofon och samtalsfunktioner

Så här styr du samtal:

• Tryck en gång på knappen för att besvara samtal.
  • Tryck en gång på knappen för att avsluta samtal.
  • Håll knappen nedtryckt i en sekund för att avvisa inkommande samtal.
  • Under pågående samtal trycker du en gång på knappen för att besvara ett andra inkommande samtal och parkera det pågående samtalet.
  • Under pågående samtal håller du knappen nedtryckt i en sekund för att avvisa ett andra inkommande samtal och fortsätta med det pågående samtalet.
  • Vid två aktiva samtal växlar du mellan dem genom att trycka två gånger på knappen.
  • Vid två aktiva samtal startar du ett konferenssamtal genom att hålla knappen nedtryckt i en sekund.