Använda Bose Skill för Amazon Alexa (videoklipp)

Gäller:

mer...

Med Bose Skill för Alexa kan du spela upp musik på dina SoundTouch-system genom att prata med en Amazon Alexa-aktiverad enhet. Skill är kompatibelt med alla SoundTouch-system.

Obs! Amazon Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

Så här kommer du igång

Öppna SoundTouch-appen och installera tillgängliga uppdateringar. När du öppnar SoundTouch-appen uppmanas du att installera eventuella uppdateringar som finns tillgängliga för ditt system. Om du uppmanas att installera den tillgängliga uppdateringen ska du göra det

Länka ditt SoundTouch-konto till Alexa-appen. Om du inte har Alexa-appen installerar du den från appbutiken på din mobila enhet. Sedan loggar du in på appen med hjälp av ditt Amazon-konto:

• Öppna Amazon Alexa-appen på din mobila enhet
  • Välj Skills i appmenyn
  • I sökfältet skriver du Bose och väljer sedan sökikonen
  • Välj Bose Skill bland sökresultaten
  • Välj Aktivera
  • Ange ditt användarnamn och lösenord för SoundTouch-kontot när du uppmanas göra det

Länka musiktjänster i Alexa-appen. Bose Skill för Alexa stöder Amazon Music, Pandora, TuneIn, SiriusXM och iHeartRadio. Om du vill använda dessa tjänster ska du lägga till en eller flera av dem i Alexa-appen:

• Öppna Amazon Alexa-appen på din mobila enhet
  • Välj Inställningar > Musik och media i appmenyn
  • Välj önskad musiktjänst
  • Välj Länka konto till Alexa och ange din kontoinformation för den musiktjänsten

Nu kan du använda Alexa med dina SoundTouch-system

Be bara Alexa styra SoundTouch-systemet. Se till att använda namnet du gav systemet i SoundTouch-appen. Om du till exempel har kallat systemet ”köket” ska du prova med följande kommandon:

• Alexa, spela jazz i köket.
  • Alexa, höj volymen i köket.
  • Alexa, vad spelas i köket?