Styra systemet med hjälp av en fjärrkontroll från en annan tillverkare

Du kan programmera en tredjepartsfjärrkontroll, t.ex. fjärrkontrollen till en digitalbox, så att soundbarhögtalaren kan styras med den. Se efter i bruksanvisningen eller webbplatsen för tredjepartsfjärrkontrollen. Den fjärrkontrollskod som används för att konfigurera en tredjepartsfjärrkontroll så att den kan styra soundbarhögtalaren bestäms av tredje part och är inte känd av Bose.

När tredjepartsfjärrkontrollen har programmerats kan den användas till att slå på/av soundbarhögtalaren, reglera volymen och andra enklare funktioner.

Obs! Inte alla tredjepartsfjärrkontroller är kompatibla med soundbarhögtalaren. Fjärrkontrollen måste ha stöd för infraröda signaler (IR) för att kunna styra soundbarhögtalaren.