KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Hantera högtalaren med en annan fjärrkontroll

Gäller:

Du kan använda en annan fjärrkontroll än den som medföljer om du vill.

Om TV:n har stöd för HDMI-CEC ansluter du Bose-högtalaren med en HDMI-kabel. Med HDMI-CEC kan högtalaren ta emot volymkommandon och sättas på eller stängas av automatiskt tillsammans med TV:n. På så sätt kan du använda den fjärrkontroll som du är van vid för att hantera Bose-högtalaren

Tips! Kontrollera att CEC- och ARC-alternativen är aktiverade på TV-menyn om det inte går att hantera högtalaren. CEC kan kallas för något annat på din TV.

Om TV:n saknar HDMI-uttag eller stöd för HDMI-CEC går det bra att använda en programmerbar IR-fjärrkontroll från tredje part