Slå på och stänga av Frames

Gäller:

Slå på Frames

Tryck på knappen på den högra skalmen för att slå på Frames. Statuslampan lyser med ett fast vitt sken i två sekunder, och lyser sedan enligt Bluetooth®-anslutningsstatusen. Batterinivån och Bluetooth-statusen meddelas genom en röstanvisning.

Frames strömknapp och statuslampa

Stänga av Frames

Vänd Frames upp och ned i två sekunder. Statuslampan lyser med ett vitt fast sken och blir sedan svart.

Obs! När Frames har stängts av kan du vända på dem hur som helst.

Vänd Frames upp och ned för att stänga av dem.

Automatisk avstängning

Med automatisk avstängning sparas batteriet när Frames inte används. Frames stängs av när ljudet har stoppats och du inte har flyttat Frames på fem minuter.

Tryck på knappen på höger skalm om du vill slå på Frames igen.