Använda samtalsläget

Samtalsläget är en praktisk metod som gör att du samtidigt kan pausa ljudet och få fullständigt omgivningsljud. Detta gör att du kan ha ett snabbt samtal med någon eller omedelbart bli medveten om omgivningen.

Aktivera samtalsläget

Håll in brusreduceringsknappen i en sekund.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 som visar brusreduceringsknappen på den vänstra hörluren.

Inaktivera samtalsläget

Tryck på valfri knapp eller tryck två gånger eller svep över pekytan. Hörlurarna återgår till föregående brusreduceringsnivå och fortsätter att spela upp ljud.