Lampa för dataöverföring

vissa förhållanden kan påverka telefonens kapacitet att överföra data till bluetooth®-dockan. det här kan påverka sounddock 10-systemets ljudkvalitet.

dataöverföringslampan på dockan visar hur bra bluetooth® -dockan tar emot data från din anslutna bluetooth®-musikenhet.

obs! överföringen från vissa telefoner är inte tillräckligt snabb för att lampan ska sluta blinka.

på:
påverkas inte

blinkar långsamt (på längre än av):
kan påverkas

blinkar snabbt (lika mycket på som av):
påverkas sannolikt

Om ljudkvaliteten påverkas:

• Flytta enheten närmare systemet eller till en annan plats
  • Flytta enheten bort från eventuella hushållsmaskiner med elektromagnetisk strålning, till exempel en mikrovågsugn, en annan Bluetooth®-enhet eller en trådlös nätverksrouter
  • Minska antalet program som körs på telefonen eller enheten
  • Koppla från enheten och anslut den på nytt