Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ta bort ett musikbibliotek från SoundTouch

Gäller:

mer...

Gör följande om du vill ta bort ett befintligt musikbibliotek från ditt SoundTouch-konto:  

Öppna SoundTouch-appen

Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen

Välj Inställningar > Musiktjänster

Välj Musikbibliotek på dator eller Musikbibliotek på NAS beroende på var biblioteket är lagrat

Välj Ta bort musikbibliotek

Välj Ta bort för att bekräfta ditt val

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback