Enheten svarar inte på fjärrkontrollsknappar

Om enheten inte svarar på fjärrkontrollen kan du prova följande:

Det är inte alla funktioner som är kompatibla med alla Android- och iOS-enheter. Om du har en Apple-enhet kan du läsa mer under Apple-kompatibla enheter. Om du har en Samsung-enhet kan du läsa mer under Samsung Galaxy-kompatibla enheter

För flertrycksfunktioner ska du variera hastigheten på knapptryckningarna

Prova att ta bort eventuella fodral eller skydd från enheten

Kontrollera att det inte sitter smuts i hörlursingången