Gratis frakt och gratis retur
 

Dialogläge

Dialogläget används främst för att ge optimal ljudkvalitet i program med talat innehåll, till exempel nyheter och debattprogram. Följ dessa steg för att aktivera eller inaktivera dialogläget:

Peka med fjärrkontrollen mot systemet

tryck på knappen för dialogläget på fjärrkontrollen. systemlampan blinkar tre gånger när ändringen är utförd

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback