Gratis frakt och gratis retur
 

Inaktivera röstanvisningar

För att avaktivera röstanvisningar ser du till att högtalaren är på och trycker in knapparna + och – samtidigt tills du hör ”röstanvisningar av”.

För att aktivera röstanvisningar ser du till att högtalaren är på och trycker in knapparna + och – samtidigt tills du hör ”röstanvisningar på”.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback