Docka din iPod® eller iPhone®

Gäller:

• SoundDock® XT-högtalare

SoundDock XT-högtalaren kan börjas användas så fort den är inkopplad.

Docka en enhet

Sätt i din iPod eller iPhone på dockningsstationens framsida

Obs! Du ska känna som ett litet "klick" när din iPod eller iPhone sitter i kontakten ordentligt.

Börja spela musik med hjälp av pekskärmen på enheten. Du kan använda valfri musikapp

Koppla ur enheten från dockan

Du kopplar ur enheten genom att hålla uppe på SoundDock-systemet och dra enheten rakt upp. Kontakten på dockan har en framåtlutning på upp till 15 grader för att det ska bli lättare att koppla ur enheten