Docka din iPod® eller iPhone® (video ingår)

Det digitala musiksystemet SoundDock kan börjas användas så fort det är inkopplat.

Docka en enhet

Sätt i din iPod eller iPhone på dockningsstationens framsida

Obs! Du ska känna som ett litet "klick" när din iPod eller iPhone sitter i kontakten ordentligt.

tryck på knappen spela upp på fjärrkontrollen för att börja spela musik i din ipods eller iphones egna musikspelare. du kan också spela upp musiken i en annan app genom att välja den på enhetens pekskärm

Spela

Koppla ur enheten från dockan

Du tar bort enheten genom att hålla uppe på SoundDock-systemet och dra enheten rakt upp. Kontakten på dockan har en framåtlutning på upp till 15 grader för att det ska bli lättare att koppla ur enheten