Använda det telefonfria läget

Aktivera det telefonfria läget i Bose Sleep-appen och använd dina sleepbuds med begränsade funktioner när din telefon är avstängd eller i ett annat rum.

Använd den här funktionen om:

• du vill ha en mobilfri miljö när du sover
  • du inte behöver ställa ett alarm eller få aviseringar under natten.

Eftersom dina sleepbuds kopplas bort från enheten kan de kan inte spela upp alarm eller ta emot aviseringar när det telefonfria läget är aktiverat.

När det telefonfria läget är aktiverat spelar dina sleepbuds upp det lugnande ljudet du har valt så fort du tar upp dem ur laddningsfodralet. Ljudet spelas så länge timern är inställd på att spela upp ljudet eller tills du lägger tillbaka dem i fodralet.

Gör så här för att aktivera det telefonfria läget:

Anslut dina sleepbuds till Bose Sleep-appen.

Tryck på Inställningar i hörnet längst upp till höger.

Smartphoneskärm med inställningarna markerade

Tryck på ALTERNATIV och därefter på Telefonfritt läge.

Smartphoneskärm med det telefonfria läget markerat

Ett meddelande med saker att tänka på visas. Tryck på OK.

Smartphoneskärm med saker att tänka på

Efter meddelandet om optimerad uppspelning trycker på du på Inställningar för telefonfritt läge.

Smartphoneskärm med information om optimerad uppspelning

Ställ in önskade alternativ för Mina ljud, Timer och Volym. Tryck på Aktivera telefonfritt läge för att aktivera läget.

Obs! När det telefonfria läget är aktiverat är alla alarm och aviseringar inaktiverade.

Smartphoneskärm med ljud-, timer- och volymalternativ för det telefonfria läget

Gör så här för att avaktivera det telefonfria läget:

När det telefonfria läget är aktiverat visas knappen Avaktivera telefonfritt läge över dina sleepbuds™ på huvudskärmen i Sleep-appen. Tryck på den för att avaktivera läget.

Smartphoneskärm med knappen Avaktivera telefonfritt läge

En fråga om att bekräfta avaktiveringen visas. Tryck på Ja för att avaktivera läget.

Bekräftelse för att avaktivera telefonfritt läge