Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Aktivera standbyläget (lågenergiförbrukningsläge) genom att avaktivera Wi-Fi och rensa Bluetooth-ihopparningslistan. När du avaktiverar Wi-Fi kan systemet inte längre ansluta till ditt nätverk. Systemet kan inte heller styras med Bose Music-appen.

Wi-Fi: Avaktivera genom att trycka in och hålla ned knapparna Spela/pausa och Bluetooth samtidigt i minst 5 sekunder. Upprepa för att aktivera

Ovansidan av högtalaren med knapparna Spela upp/pausa och Bluetooth

Bluetooth: Avaktivera genom att rensa ihopparningslistan. Avaktivera genom att trycka in och hålla ned Bluetooth-knappen i 10 sekunder. Aktivera genom att para ihop med en Bluetooth-källa

Ovansidan av högtalaren med knappen Bluetooth

Inom 2,5 timmar efter att du inaktiverat nätverken försätts högtalaren i standby-läge