KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Aktivera standbyläget (lågenergiförbrukningsläge) genom att avaktivera Wi-Fi, rensa Bluetooth-ihopparningslistan och dra ur Ethernet-kabeln. När du avaktiverar Wi-Fi-nätverket och drar ur Ethernet-kabeln kan soundbarhögtalaren inte längre ansluta till ditt nätverk. Soundbarhögtalaren kan inte heller styras med Bose Music-appen förrän Wi-Fi-nätverket aktiveras igen eller Ethernet-kabeln återansluts.


Obs! Använd mikrofonens på/av-knapp för att kontrollera att mikrofonen är påslagen (den röda indikatorlampan är släckt) innan du avaktiverar nätverken och aktiverar standbyläget.

Wi-Fi: Avaktivera genom att trycka på och hålla ned knapparna Bose Music och hoppa framåt på fjärrkontrollen samtidigt. Upprepa för att aktivera.

Bluetooth: Avaktivera genom att rensa ihopparningslistan. Avaktivera genom att trycka på och hålla ned Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen i 10 sekunder. Aktivera genom att para ihop med en Bluetooth-källa.

Ethernet: Avaktivera genom att dra ur Ethernet-kabeln. Återaktivera genom att ansluta Ethernet-kabeln.

Inom 2,5 timmar efter att du inaktiverat nätverken försätts soundbarhögtalaren i standbyläge.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback