Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Aktivera standbyläget (lågenergiförbrukningsläge) genom att avaktivera Wi-Fi, rensa Bluetooth-ihopparningslistan och dra ur Ethernet-kabeln. När du avaktiverar Wi-Fi-nätverket och drar ur Ethernet-kabeln kan soundbarhögtalaren inte längre ansluta till ditt nätverk. Soundbarhögtalaren kan inte heller styras med Bose Music-appen förrän Wi-Fi-nätverket aktiveras igen eller Ethernet-kabeln återansluts.

Obs! Använd mikrofonens på/av-knapp för att kontrollera att mikrofonen är påslagen (den röda indikatorlampan är släckt) innan du avaktiverar nätverken och aktiverar standbyläget.

Wi-Fi: Avaktivera genom att trycka på och hålla ned knapparna Bose Music och hoppa framåt på fjärrkontrollen samtidigt. Upprepa för att aktivera.

Bluetooth: Avaktivera genom att rensa ihopparningslistan. Avaktivera genom att trycka på och hålla ned Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen i 10 sekunder. Aktivera genom att para ihop med en Bluetooth-källa.

Ethernet: Avaktivera genom att dra ur Ethernet-kabeln. Återaktivera genom att ansluta Ethernet-kabeln.

Inom 2,5 timmar efter att du inaktiverat nätverken försätts soundbarhögtalaren i standbyläge.