Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Denna produkt kan inte försättas i nätverksanslutet standbyläge för en Bluetooth®-anslutning och produkten kan inte heller konfigureras till ett nätverk via Wi-Fi eller Ethernet.

Om du stänger av systemet genom att trycka på Power-knappen på fjärrkontrollen försätts systemet i standbyläge inom några minuter.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback