Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Denna produkt kan inte försättas i nätverksanslutet standbyläge för en Bluetooth-anslutning och produkten kan inte heller konfigureras till ett nätverk via Wi-Fi eller Ethernet.

Standbyläge (lågenergiförbrukningsläge) kan endast tillämpas när laddningen är klar. Om du stänger av högtalaren genom att trycka på Power-knappen försätts högtalaren i standbyläge inom några minuter.