Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge)

Standbyläge (lågenergiförbrukningsläge) kan endast tillämpas när laddningen är klar. Aktivera standbyläge (lågenergiförbrukningsläge) genom att rensa Bluetooth-ihopparningslistan. Då tas alla anslutna Bluetooth-enheter bort från den lagrade ihopparningslistan.

Tryck in och håll ned Bluetooth-knappen i 10 sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”.

Enheten försätts i standbyläge inom 30 minuter.

Återaktivera Bluetooth genom att para ihop systemet med en Bluetooth-källa.