Utöka systemet

Lifestyle®-systemet kan ge dig Bose®-kvalitetsljud i upp till 14 extra rum. Om du ansluter en Bose link-kompatibel produkt till Bose link OUT-anslutningen på kontrollenheten kan du lyssna på en annan ljudkälla i andra rum. En dvd-film kan t.ex. spelas upp i huvudrummet medan du lyssnar på AM/FM-radio i det andra rummet. Om du vill ha mer information eller köpa tilläggsutrustning, kontaktar du en lokal Bose-försäljare. Se kontaktlistan som medföljer systemet.

Riktlinjer för utökning

Om du vill installera ett Bose link-kompatibelt system i ett annat rum, följer du anvisningarna som medföljer utökningsprodukten och tänker på följande:

bose link-anslutningar det går inte använda systemet om bose link-kompatibla produkter är anslutna till både bose link in och bose link out samtidigt

rumskoder: högtalarsystemet och fjärrkontrollen för det andra rummet måste vara inställda på samma rumskod. mer information om hur du ställer in rumskoder finns i användarhandboken som medföljer bose link-produkten

huskod: huskoden använder du för att låta en fjärrkontroll i ett annat rum kommunicera med kontrollkonsolen. om du installerar ett bose link-aktiverat högtalarsystem i ett annat rum, måste fjärrkontrollen som används i detta rum använda samma huskod som lagrats i kontrollkonsolen. när du får systemet är huskoden inställd på 15. om du vill visa huskoden väljer du hemma på inställningsmenyn och sedan huskoden. på skärmen visas huskoden och anvisningar om hur det andra rummets fjärrkontrolls knappar ska ställas in för att matcha huskoden i kontrollkonsolen. systemet har två huskodslägen. standardläget har 16 huskoder och 16 rumskoder. om du bor i ett flerbostadshus kan du välja alternativt läge som har 64 huskoder och 4 rumskoder

Obs! Om du byter mellan standard och alternativ för huskodslägen återställs huskoden till noll (0).

använda hdmi®-anslutningar: om du vill lyssna på ljud i ett annat rum från en enhet som är ansluten till hdmi®-ingång 1, 2 eller 3, måste du också etablera en analog ljudanslutning mellan enheten och den vänstra (l) och den högra (r) analoga anslutningen för denna ingång. på samma sätt måste du också etablera analoga ljudanslutningar om en digital ljudanslutning etablerats för ingång 4 eller 5

radio: om du använder en extra fjärrkontroll kan du välja och styra den radio som är inbyggd i kontrollkonsolen i huvudrummet. om du vill lyssna på radio i båda rummen går det bara att lyssna på samma kanal