Hitta mina hörlurar (videoklipp)

Innan du börjar

Hämta Bose Connect-appen gratis i Apple App Store eller Google Play Store och para ihop dina hörlurar med din mobila enhet. Hitta mina hörlurar-funktionen måste vara aktiverad. Gör så här:

• Öppna Bose Connect-appen och tryck på menyknappen
  • Tryck på Hitta mina hörlurar. När du använder den här funktionen för första gången visas ibland en introduktion och några praktiska tips
  • Tryck på Aktivera Hitta mina hörlurar och sedan på Aktivera platstjänster. Bose Connect-appen lagrar senast kända position för de öronsnäckor som används tillsammans med din mobila enhet. Notera att denna platsinformation inte delas i något annat syfte

Använda Hitta mina hörlurar-funktionen

• Om du av någon anledning skulle förlägga dina öronsnäckor kan du helt enkelt öppna Bose Connect-appen och navigera tillbaka till Hitta mina hörlurar. Här kan du se din aktuella position på kartan, samt senast kända position där du använde din mobila enhet och öronsnäckorna
  • Navigera tillbaka till senast kända position
  • Om du befinner dig inom Bluetooth-räckvidden och öronsnäckorna inte är urladdade kan du med pipsignalknappen spela upp en ljudsignal i öronsnäckorna. Pipsignalen hjälper dig hitta öronsnäckorna om de ligger på en plats där du inte kan se dem
  • En röstanvisning som lyder ”Hörlurarnas lokaliseringslarm kommer snart att aktiveras. Ta ut hörlurarna nu” hörs i varje öronsnäcka.
  • Pipsignalen blir gradvis starkare, och den hörs till och med när laddningsfodralet är stängt
  • När du har hittat dina öronsnäckor kan du stänga av pipsignalen i Connect-appen eller genom att trycka på flerfunktionsknappen på höger öronsnäcka