Konfigurera pulsmätaren – Apple Hälsa (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Apple Hälsa för iOS:

Obs! Följande instruktioner gäller Apple Hälsa på iOS 10.

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

I avsnittet ”Andra enheter” på telefonens Bluetooth-meny ska ”HR-Bose Soundsport Pulse” visas (det kan ta några sekunder innan den visas). Detta är pulsmätaren. Tryck på ”HR-Bose Soundsport Pulse” för att skapa en anslutning till pulsmätaren.

När du har valt ”HR-Bose Soundsport Pulse” försvinner den från listan ANDRA ENHETER och visas återigen i listan MINA ENHETER. En rotationsruta visas intill ”HR-Bose Soundsport Pulse”. När ”HR-Bose Soundsport Pulse” har anslutits till telefonen visas ordet ”ansluten” intill ”HR-Bose Soundsport Pulse” i listan MINA ENHETER.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Apple Hälsa-appen. Sidan Hälsodata visas. Tryck på Vitalparametrar i listan med hälsoobjekt. Du kan behöva bläddra nedåt för att se det.

På skärmen med vitalparametrar ska nu pulsfrekvensen börja visas efter några sekunder.