KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Konfigurera pulsmätaren – Apple Hälsa (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Apple Hälsa för iOS:

Obs! Följande instruktioner gäller Apple Hälsa på iOS 10.

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

I avsnittet ”Andra enheter” på telefonens Bluetooth-meny ska ”HR-Bose Soundsport Pulse” visas (det kan ta några sekunder innan den visas). Detta är pulsmätaren. Tryck på ”HR-Bose Soundsport Pulse” för att skapa en anslutning till pulsmätaren.

När du har valt ”HR-Bose Soundsport Pulse” försvinner den från listan ANDRA ENHETER och visas återigen i listan MINA ENHETER. En rotationsruta visas intill ”HR-Bose Soundsport Pulse”. När ”HR-Bose Soundsport Pulse” har anslutits till telefonen visas ordet ”ansluten” intill ”HR-Bose Soundsport Pulse” i listan MINA ENHETER.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Apple Hälsa-appen. Sidan Hälsodata visas. Tryck på Vitalparametrar i listan med hälsoobjekt. Du kan behöva bläddra nedåt för att se det.

På skärmen med vitalparametrar ska nu pulsfrekvensen börja visas efter några sekunder.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback