Konfigurera pulsmätaren – Endomondo (Android)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Endomondo för Android:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till Android-telefonen. Det ska finnas en liten punkt på vardera sidan av Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under ”Kopplade enheter” med ordet ”Ansluten” nedanför.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Endomondo-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på menyikonen ≡ högst upp till vänster på skärmen.

Bläddra nedåt genom menyalternativen och tryck på ”Settings” (inställningar).

Tryck på ”Accessory Settings” (tillbehörsinställningar) på inställningsskärmen.

Tryck på ”Bluetooth SMART Sensors” (Bluetooth SMART-sensorer).

Tryck på ”On” (på) under ”Active Sensors” (aktiva sensorer).

Tryck på ”Scan” (sök) längst ned på skärmen. Knappen ändras då från ”Scan” (sök) till ”Stop” (stopp). Tryck inte på ”Stop” (stopp) om du inte vill sluta söka efter pulsmätaren.

När ”HR-Bose Soundsport Pulse” visas under ”Scanned Devices” (hittade enheter) trycker du på den. När appen har anslutits till pulsmätaren visas ”Connected” (ansluten) under ”HR-Bose SoundSport Pulse” i listan ”Saved Devices” (sparade enheter).

För att visa aktuell puls måste du lägga till pulsdatavisning på instrumentpanelen. Gå tillbaka till instrumentpanelen genom att trycka tre gånger på bakåtpilen högst upp till vänster på skärmen. Pulsmätningen ska nu visas på huvudskärmen.