KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Konfigurera pulsmätaren – Endomondo (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Endomondo för iOS:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Endomondo-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på menyikonen ≡ högst upp till vänster på skärmen.

Bläddra nedåt genom menyalternativen och tryck på ”Settings” (inställningar).

Tryck på ”Heart Rate” (pulsfrekvens) på inställningsskärmen.

Välj ”Connect belt” (anslut band).

Välj ”Bluetooth Low Energy”.

Välj ”Enable Bluetooth Low Energy” (aktivera Bluetooth Low Energy).

Endomondo söker automatiskt efter SoundSport Pulse-pulsmätaren. När skärmen ”Pair?” (para ihop?) visas trycker du på ”Pair” (para ihop). När skärmen ”Pairing Successful” (ihopparning klar) visas trycker du på ”OK”.

För att visa aktuell puls måste du lägga till pulsdatavisning på instrumentpanelen. Gå tillbaka till instrumentpanelen genom att trycka på bakåtpilen högst upp till vänster på skärmen för att återvända till inställningsmenyn. Tryck sedan på menyikonen högst upp till vänster för att gå tillbaka till huvudmenyn.

Bläddra uppåt på huvudmenyn och välj ”Workout” (träningspass).

Om du vill lägga till pulsfrekvensen på instrumentpanelen kan du ersätta en av de förinställda datavisningarna (”Avg. Pace” (medelhastighet), ”Calories” (kalorier), ”Sport”, ”Workout” (träningspass) osv.) genom att trycka på den och istället välja ”Heart Rate” (pulsfrekvens).

Nu när pulsdata finns med på instrumentpanelen kan du se pulsfrekvensen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback