Konfigurera pulsmätaren – MapMyRun (Android)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i MapMyRun för Android:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till Android-telefonen. Det ska finnas en liten punkt på vardera sidan av Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under ”Kopplade enheter” med ordet ”Ansluten” nedanför.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna MapMyRun-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på hjärtikonen i statusfältet i MapMyRun för att öppna menyn ”Connect Apps & Devices” (anslut appar och enheter).

Bläddra nedåt på menyn ”Connect Apps & Devices” (anslut appar och enheter) och välj ”Heart Rate” (pulsfrekvens).

Tryck på ”Connect” (anslut) högst upp på skärmen. Appen söker efter pulsmätaren.

En lista visas under ”Scanning for Devices…” (söker efter enheter). ”HR-Bose Soundsport Pulse” ska visas i listan med en bockmarkering. Välj den. Du kan behöva bläddra nedåt för att hitta den.

När du valt den ska pulsfrekvensen börja visas efter några sekunder.