Konfigurera pulsmätaren – MapMyRun (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i MapMyRun för iOS:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna MapMyRun-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på hjärtikonen i statusfältet i MapMyRun.

På skärmen ”Apps & Devices” (appar och enheter) bläddrar du nedåt till ”Workout Devices” (träningsenheter) och klickar på ”Heart Rate” (pulsfrekvens).

Välj ”Auto-connect” (anslut automatiskt) på skärmen ”HR Monitor” (pulsmätare) om du vill ansluta automatiskt varje gång du öppnar appen. Klicka sedan på ”Connect” (anslut).

SoundSport Pulse-pulsmätaren ska nu anslutas automatiskt. ID:t som visas nedanför hjärtikonen är ett ID som gäller specifikt för headsetets pulsmätare. Nu ska du även kunna se dina pulsdata i avsnittet Heart Rate (pulsfrekvens).

Obs! Det kan ta några sekunder innan dina pulsdata börjar visas på skärmen. Det kan stå ”00 bpm” i några sekunder innan aktuella pulsdata börjar visas.