Konfigurera pulsmätaren – Runkeeper® (Android)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Runkeeper för Android:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till Android-telefonen. Det ska finnas en liten punkt på vardera sidan av Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under ”Kopplade enheter” med ordet ”Ansluten” nedanför.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Runkeeper-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på hjärtikonen till höger på skärmen.

När du uppmanas att ansluta ett par hörlurar med pulsmätare väljer du ”HR-Bose Soundsport Pulse”.

Du måste börja träna innan pulsen kan visas. Tryck på ”GO RUNNING” (starta löpning). Träningspasset ska påbörjas automatiskt.