KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Konfigurera pulsmätaren – Runkeeper (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Runkeeper för iOS:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Runkeeper-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på ikonen ”Me” (jag) högst upp till vänster på skärmen.

Tryck på inställningsikonen.

Tryck på ”Apps, Services, and Devices” (appar, tjänster och enheter) på inställningsmenyn.

Tryck på ”Devices & Hardware” (enheter och maskinvara) under ”Manage Devices” (hantera enheter).

Tryck på ”Heart Rate Monitor” (pulsmätare). Telefonen söker efter hörlurarna och ansluter till dem. Tryck på ”OK” när hörlurarna är ihopparade.

Obs! Hörlurarna behöver inte vara i ihopparningsläge i det här steget. Du kan ignorera skärmmeddelandet om att kontrollera att enheten är i ihopparningsläge.

Du måste börja träna innan pulsen kan visas. Tryck på ”Back” (bakåt) två gånger tills du kommer till menyn ”Settings” (inställningar) och tryck på ”Me” (jag).

Tryck på ”Start” på skärmen ”Me” (jag).

Tryck på ”Start Free Run” (starta fri löpning) på skärmen ”Free Run” (fri löpning). För att påbörja träningspasset måste du tillåta att Runkeeper får åtkomst till din ”Motion & Fitness Activity” (träningsaktivitet) genom att trycka på OK.

Träningspasset ska påbörjas automatiskt. Det kan ta några sekunder innan dina pulsdata börjar visas.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback