Konfigurera pulsmätaren – Strava (Android)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Strava för Android:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till Android-telefonen. Det ska finnas en liten punkt på vardera sidan av Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under ”Kopplade enheter” med ordet ”Ansluten” nedanför.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Strava-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på ”Feed” (flöde) högst upp till vänster på skärmen och välj sedan ”Record Activity” (registrera aktivitet).

Tryck på ikonen ”External sensors” (externa sensorer) längst ned till höger på skärmen.

Strava börjar automatiskt söka efter pulsmätare. När ”HR-Bose Soundsport Pulse” visas i listan ”Nearby Sensors” (sensorer i närheten) trycker du på den.

Pulsmätaren ska nu anslutas automatiskt. ”HR-Bose Soundsport Pulse” visas i listan ”Saved Sensors” (sparade sensorer) och texten blir orange när den är ansluten. Efter några sekunder ska din puls visas nedanför.