Konfigurera pulsmätaren – Strava (iOS)

Gör så här för att konfigurera pulsmätaren i Strava för iOS:

Kontrollera att SoundSport Pulse-hörlurarna är på och anslutna till din iPhone. Det ska finnas en liten lodrät batteriikon intill Bluetooth-ikonen i statusfältet högst upp på skärmen.

Du kan också gå till Bluetooth-sidan på inställningsmenyn på telefonen och kontrollera att Bose SoundSport Pulse visas under MINA ENHETER med ordet ”Ansluten” bredvid.

Placera SoundSport Pulse-hörlurarna i öronen. Pulsmätaren sitter i vänster lur, så se till att vänster lur sitter ordentligt i örat.

Öppna Strava-appen.

Logga in i appen eller skapa ett konto.

Tryck på ”Record” (registrera) längst ned till mitten på skärmen.

Tryck på ikonen ”External sensors” (externa sensorer) längst ned till höger på skärmen.

Trygg på reglaget intill ”Bluetooth Sensors” (Bluetooth-sensorer) så att ”off” (av) ändras till ”on” (på). Under ”Heart Rate” (pulsfrekvens) står det nu ”Searching…” (söker). Appen och SoundSport Pulse-pulsmätaren ska anslutas automatiskt. Under ”Heart Rate” (pulsfrekvens) ska ”Connected XX bpm” (ansluten XX bpm) visas. Det kan ta några sekunder innan pulsfrekvensen visas. Detta är helt normalt

Tryck på ”Done” (klart) för att återgå till träningsskärmen. Ikonen ”External Sensors” (externa sensorer) har nu ändrats till en pulsikon.