Google Assistant fungerar inte

Obs! Google Assistant finns inte på alla språk eller i alla länder.

Om Google Assistant inte aktiveras när du trycker på åtgärdsknappen kan du prova följande:

Starta om enheten

Koppla ifrån Bluetooth® och återanslut

Kontrollera att åtgärdsknappen är inställd på Google Assistant. I Bose Connect-appen väljer du Settings (Inställningar) > Action button (Åtgärdsknapp)> Google Assistant

Rensa hörlurarnas Bluetooth-enhetslista genom att dra strömknappen hela vägen och hålla den där i 10 sekunder. Du ska höra ”Device list cleared” (Enhetslista rensad) i hörlurarna. Gå till Bluetooth-inställningarna i din enhet och ta bort hörlurarna. Återanslut hörlurarna till enheten

För ytterligare hjälp med Google Assistant kan du besöka: https://support.google.com/headphones