Kontroller på hörlurarna

Hörlurarnas kontroller sitter på sidan av den högra hörluren. Flerfunktionsknappen sitter mellan volym upp och volym ned.

Funktioner för medieuppspelning

FunktionÅtgärd:
Spela upp/PausaTryck på flerfunktionsknappen en gång.
Hoppa framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger.
Snabbspola framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger i snabb följd och håll ner den vid den andra nedtryckningen.
Hoppa bakåtTryck snabbt på flerfunktionsknappen tre gånger.
Spola tillbakaTryck på flerfunktionsknappen tre gånger i snabb följd och håll ner den vid den tredje nedtryckningen.

Samtalsfunktioner

FunktionÅtgärd:
Besvara eller avsluta ett samtalTryck på flerfunktionsknappen en gång.
Avvisa inkommande samtalHåll ned flerfunktionsknappen i två sekunder.
Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det aktuella samtaletNär du ringer ett samtal, tryck på flerfunktionsknappen en gång.
Avvisa ett andra inkommande samtal och fortsätt med det aktuella samtalet.Håll ned flerfunktionsknappen i två sekunder under ett pågående samtal.
Växla mellan två samtalVid två aktiva samtal trycker du på flerfunktionsknappen två gånger.
Skapa ett konferenssamtalNär du har två aktiva samtal trycker du och håller ner flerfunktionsknappen i tre sekunder.
Aktivera röstkontrollHåll ner flerfunktionsknappen.