Kontroller på hörlurarna

Hörlursreglagen sitter på sidan av höger öronkåpa. Flerfunktionsknappen sitter mellan volym upp- och volym ned-knapparna.

Funktioner för medieuppspelning

FunktionÅtgärd
Spela upp/pausaTryck på flerfunktionsknappen en gång
Hoppa framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger i snabb följd
Snabbspola framåtTryck på flerfunktionsknappen två gånger i snabb följd och håll ned knappen vid den andra nedtryckningen
Hoppa bakåtTryck på flerfunktionsknappen tre gånger i snabb följd
Spola tillbakaTryck på flerfunktionsknappen tre gånger i snabb följd och håll ned knappen vid den tredje nedtryckningen

Samtalsfunktioner

FunktionÅtgärd
Besvara och avsluta samtalTryck på flerfunktionsknappen en gång
Avvisa inkommande samtalHåll ned flerfunktionsknappen i två sekunder
Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det aktuella samtaletTryck på flerfunktionsknappen en gång under samtalet
Avvisa ett andra inkommande samtal och fortsätta med det aktuella samtaletHåll ned flerfunktionsknappen i två sekunder under samtalet
Växla mellan två samtalTryck på flerfunktionsknappen två gånger när du har två aktiva samtal
Skapa ett konferenssamtalHåll ned flerfunktionsknappen i tre sekunder när du har två aktiva samtal
Aktivera röststyrningHåll ned flerfunktionsknappen