Gratis frakt och gratis retur
 

Statusindikatorer för hörlurarna

Statusindikatorerna på hörlurarna sitter på sidan av den högra kåpan.

Bluetooth®-indikator

blått blinkande: klart för ihopparning

vitt blinkande: ansluter

vitt fast: ansluten

Batteriindikator (under användning)

grönt: fulladdat

gult: laddat till hälften

rött blinkande: behöver laddas

Batteriladdningsnivå (för iOS-enheter)

på ios-enheter som är anslutna till bose® soundlink® bluetooth®-hörlurarna visas hörlurarnas batteriladdningsnivå i skärmens övre högra hörn.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback