Hörlurarna kan inte laddas

• Det tar upp till två timmar att ladda batteriet helt. Med en fullständig laddning kan du använda hörlurarna i upp till 10 timmar
  • Kontrollera att USB-kontakten på kabeln ligger i linje med USB-kontakten på hörlurarna
  • Koppla bort båda ändarna av USB-laddningskabeln och anslut på nytt
  • Om hörlurarna har utsatts för höga eller låga temperaturer bör du låta dem återgå till rumstemperatur och sedan försöka ladda igen
  • Prova att ladda hörlurarna via en annan strömkälla
  • Hörlurarna måste placeras i rumstemperatur mellan 5–40 °C före laddningen