Hörlurarna kan inte sättas på

• Kontrollera att headsetet är påslaget. Tryck på strömknappen/Bluetooth-knappen tills den lyser grönt, gult eller rött (beroende på batteriets laddningsnivå)
Batteriindikator, aktivitetBatteristatus
GröntMedel till fullständig laddning
GultLåg laddning
Blinkar röttBehöver laddas
  • Om batteriindikatorn blinkar rött behöver hörlurarna laddas.
    Obs! Det går inte att lyssna på musik i hörlurarna medan de laddas
  • Använd endast produkten med en godkänd nätadapter som uppfyller lokala bestämmelser (till exempel: UL, CSA, VDE, CCC)